Hogyan tapétáztunk?

2011. július 22. 13:50

Tegnap a Csináld meg-en bemutattuk, hogy hogyan is készült Groovehouse Judy tapétája, de gondoltam megmutatom Nektek itt is a videót. Jövő héten pedig jövök egy tapétás poszttal, mert mióta Judynál felraktuk ezt a barokkos-fényest, kicsit megszállottja lettem a tapétáknak.

De most íme a videó és ha tovább is olvastok, akkor megnézhetitek, hogy Nóra mit talált ki, hogy a leeső darabokat használhassuk és ne kelljen kidobni.

És, ahogy ígértem Nóra első ötlete, a tapéta hasznosításra:

Kaspódíszítés tapétamintával

Ahogy Ő írja: "Mivel nagyon egységes és letisztult teret szerettünk volna létrehozni Judynál, így arra gondoltunk, hogy mind esztétikai mind környezettudatos megfontolásból, felhasználjuk a leeső tapéta, és textil hulladékokat. A dekorációt és kiegészítőket ezekből készítettük el. Mi mindenre jó a tapétából kivágott minta?"

Ja, és az orchideákat is a Praktikerben vásároltuk a FitoLand kertészettel való együttműködésüknek hála.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr953089007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása