Új padló a hálóban

2011. július 19. 16:37

Tegnap kifejtettük az utolsó lépését a felújítós project-ünknek, szóval most itt az ideje megmutatni az elsőt: A laminált padlóburkolat fektetést.

Judy hálószobájának újjávarázsolását a padló kicserélésével kezdtük. Nem szedtük fel a régit, mert nem volt szükséges, az ajtók küszöbmagassága még így is több, mint a padlóburkolatunk vastagsága. Tehát nincs probléma azzal, hogy az ajtólap nyitáskor súrolja az új burkolatot, vagy egyáltalán nem nyílik ki, mert akad vagy szorul. Ha a küszöb magasabb, mint a lerakni kívánt padlóburkolat alátétfóliástól, és az alsó réteg egyenletes, nem töredezett, nem mozog, akkor egyszerűen ráburkolhattunk az előző rétegre.

A laminált padlóburkolat lerakása egy alátétfólia réteg lerakással kezdődik, ami csökkenti a kopogó hangokat, majd egyszerűen összeillesztjük a parketta darabokat egymáshoz klikkelve őket.

A laminált padló fektetéséről a Praktiker hivatalos weboldalán találtok szuper, fényképes lépésről-lépésre útmutatót, mi pedig kisfilmen mutatjuk meg Nektek, hogyan készült el a hálószoba új padlója:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr403080608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása