Halloween a kertben: egyszerű ötletek

2014. október 29. 11:07

Nemrég már megmutattuk, hogyan lehet egy hagyományos tököt egyszerűen, de nagyszerűen kidekorálni, hogy feldobjuk a lakásunkat. Most hasonló témakörben, de kültérre gyűjtöttünk össze néhány inspiráló tippet.

Kezdjük a legegyszerűbbel! Egy jól megválasztott lábtörlő is mosolyt csalhat a hozzánk érkező vendégeink arcára:

halloweenkulter5.jpg

Az udvaron található lámpánk köré mi magunk, házilag is készíthetünk burkolatot. A legjobb benne, hogy bármilyen más ünnepkor, vagy akár szülinap, kerti buli alkalmával is „bevethetjük”.

halloweenkulter4.jpg

Ha van egy kis kézügyességünk és kedvünk hozzá, mi magunk is kifaraghatunk tököket, és szépen, ízlésesen rendezgetve elhelyezhetjük a kész műveket a kertünkben.

halloweenkulter3.jpg

Nagyon hangulatos, ha befőttes üvegekre festünk mintákat, és azokba tesszük a mécseseket.

halloweenkulter1.jpg

Ha nem akarunk különösebben vesződni a dekorálással, néhány, szebb darab tököt válogassunk össze és helyezzük őket egymás mellé. Akár rájuk írhatunk valamilyen kedves szöveget, de ezt akár el is hagyhatjuk.

halloweenkulter2.jpg

(Fotók: Pinterest)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr846843585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása