Mi alapján válasszunk kerti bútort?

2014. július 01. 15:18

A jól összeválogatott kerti bútorokkal egyszerűen feldobhatod a kertedet, és szerencsére nem kell leragadnod a hófehér, műanyag asztaloknál, székeknél.

A legnagyobb gondot a kerti bútoroknál a nedvesség és a tűző napsütés okozhatja. A fém kerti bútorok közül érdemes lehet rozsdamentes acélban, alumíniumban vagy felületkezelt kovácsoltvasban gondolkodni. Ezeknek a hátránya viszont az, hogy a nyári hőségben nagyon hamar felforrósodnak, így érdemes textilbe öltöztetni őket. A színes, szivacsos székpárnák azon felül, hogy elnyelik a hőt, fel is dobják a bútorokat.

kerti_butor.jpg

A fabútorokat azok válasszák, akik otthonosságot akarnak vinni a kertjükbe. Az ilyen bútorokat viszont nagyon megviseli az időjárás, ezért figyelj oda, hogy az asztalok, székek tömör vagy magas olajtartalmú, gyantás felületű fafajtából készüljön, mint a teafa vagy a mahagóni.

Az időjárás viszontagságait ma már a színes, műanyag bútorok is jól bírják, a Praktikerben például UV-álló asztalok közül válogathatsz. További előnyük, hogy könnyű súlyuknak köszönhetően pillanatok alatt átrendezheted őket.

Fontos odafigyelned továbbá a kerti bútoraid megfelelő tisztántartására is, így ha sokáig szeretnéd kinti asztalaid, székeid szépségét megőrizni, szerezz be speciális tisztítószert

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr316464255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása