Kerti parti a Praktikerrel!

2014. május 16. 17:42

Nyakunkon a nyár, itt az idő, hogy előkészüljünk a nyári sütögetésre a barátokkal. Mostani prospektusunkban rengeteg kerti kiegészítőt találtok, hihetetlen áron! Néhány ötlet, amit mindenképpen érdemes megtenni a hangulatos nyári esték érdekében:

 

Pavilon

 

Untitled.png 

Akár eső, akár napsütés ellen, rendkívül hasznos kiegészítője lehet a kerti partiknak a pavilon. Abban az esetben is könnyedén mozgósítható és használható, ha valahol a szabadba tervezzük a kimozdulást. A Praktikerben most akciósan többféle pavilon közül is válogathatsz, ez pedig a mi kedvencünk:

 10.jpg

 

Napozóágy

2.png

Akár a medence partján, akár medence híján, a nyár egyik legjobb befektetése egy napozóágy. A csendes vasárnapokon ebéd után kifeküdni a kedvenc könyvünkkel és elmerülni a madárcsicsergésben, vagy áthívni a barátnőket és limonádét szürcsölni az árnyékban. Varázsolj egy kis nyaralást a napjaidba!

 

281747

 

Napernyő

3.png

 

A nyár elengedhetetlen kelléke most többféle formában, akciósan elérhető legújabb prospektusunkban! Ha megpihennél az árnyékban, az alábbi termékünket ajánljuk:

 

9.jpg

 

 

Bogrács és grillsütő 

4.png

Minden évben izgatottan várjuk, amikor eljön a kinti sütögetés ideje. Mindent beborít a grillezett húsok és zöldségek illata, gyerekek a medencében, barátok az asztal körül. Mi a helyetekben lassan el is kezdenénk tervezni a programot! Ha pedig éppen sütőalkalmatosságot kerestek, ne menjetek sehova, hiszen nálunk meg is találtátok:

 

Bográcsok

6_1.jpg 

7_1.jpg

 

 

8_1.jpg

 

Grillsütők

 

4_1.jpg

5.jpg

 

Kiegészítők:

 

1_3.jpg

2_1.jpg

3_1.jpg

 

Fáklya

 6.png

Esténként nagyon jó hangulatot tudunk varázsolni ezekkel a kerti fáklyákkal. Akár csak néhányat szúrunk a kertben a földbe vagy ez mutatja a vendégeknek a helyes utat, a siker garantált!

 

Ajánlatunk:

image.php_2.jpg

Irány a szabadba, kellemes időtöltést kívánunk Nektek!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr946173310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása