Csináld magad: égetett fakorong alátét

2018. szeptember 26. 12:48

Ebben a bejegyzésben vendégszerzőnk, Brandt Diána, a Masni Dekoráció blog szerzője mutatja meg nekünk, hogyan készül az őszi poháralátét.   

Az időjárás, egyelőre csak a kora reggeli órákban enged arra következtetni, hogy tényleg ősz van, de a nagy nyári melegek után, őszintén megmondom, hogy már vágyom egy kis őszre. A színekre, az illatokra - és tuti bolondnak néztek, de - az esőre is. Mostani ötletünk, igazi őszi, kuckózós csináld magad ötlet, mellyel minden nyugodt teázós pillanatot még szebbé varázsolhatsz majd! Tartsatok velünk, égessünk mesés mintákat bögre alátéteinkbe!

dsc_5220.JPG

Amire szükséged lesz

  • fakorongok
  • kinyomtatott levél sablon - letölthető INNEN 
  • indigó, ceruza
  • pirográf

img_8675.JPG

Munkamenet

1. Töltsd le, nyomtasd ki, majd rajzold át indigóval a leveleket a fakorongok szebbik oldalára!

img_8677.JPG

2. Kapcsold be a pirográfot, és várd meg, míg eléri az üzemi hőmérsékletét. Figyelem! A pirográf nem gyerekjáték és használata körültekintést igényel, mivel a hegye 400 fokra melegszik! 3. Rajzold át a pirográffal a levélmintákat.

img_8679.JPG

Készen is vagy!

img_8681.JPG

Kellemes őszi pillanatokat és finom teákat kívánunk Nektek!

dsc_5222.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr8314264543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása