Mekkora az ideális hálószoba?

2014. november 14. 12:15

Lakásvásárlás, vagy építkezés előtt állóknak fonton átgondolni, hogy az egyes szobák mekkora méretet igényelnek, a túl kicsi, vagy a túlságosan is nagy tér ugyanis sok bosszankodást okozhat.

dreamstime_s_32975955.jpg

A hálószoba lehetőleg legyen szélesebb 2,4 méternél, így a falak és ágy között is kényelmesen közlekedhetünk majd. Ha a helyiségbe gardrób is kerül, célszerű azt az ágytól legalább 80−90 centiméterre helyezni, hogy ne tornyosuljon nyomasztóan a fejünk fölé − ilyenkor még szélesebb hálószobára lesz szükségünk.

Az újépítésű lakásoknál gyakran nagyon rosszak az arányok, hiszen akár egy kétméteres franciaágyat is vásárolhat magának egy pár. Ez pedig simán megtelítheti a szobát, ami a mindennapokban sok kényelmetlenséget okozhat.

(via)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr296896027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása