Hogyan érdemes csempét választani?

2014. június 11. 08:26

Érdemes átgondolni, a lakás melyik részébe akarunk csempét venni, és hogy ott milyen igénybevételnek is lesz kitéve. A lakás legforgalmasabb részére, például a folyosóra érdemes olyat választani, ami rendkívül strapabíró. Közepes igénybevételűnek számítanak a lakás olyan pontjai, mint például a konyha, ahova valószínűleg nem fogunk bemenni utcai, sáros, koszos cipővel. A hálószoba vagy a fürdőszoba pedig a lakásunknak az a helyisége, ahol a legkevésbé számít a kopásállóság, ide ugyanis papucsban, esetleg mezítláb megyünk be.

Számold ki kalkulátorunk segítségével, mennyi padlólapra van szükséged!

csempe.jpg

Ha bizonytalanok vagyunk abban, egy-egy termék hogyan is mutat nagyobb felületen, vagy hogy hogyan is ápoljuk leendő csempénket, érdemes személyesen is elmenni a Praktiker egyik áruházába, ahol szakembereink rengeteg hasznos tanáccsal, tippel látják el a vásárlókat az egyéni érdeklődés alapján.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr496291932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása