Teljes gőzzel sütés-főzés (1.): húsok

2013. december 23. 08:00

Már javában készülnek a karácsonyi egytálételek és sütemények. Ahhoz, hogy gyorsan haladjunk és sikerüljenek a bonyolultabb ételek is, nem árt minőségi konyhai eszközökkel dolgoznunk. Akinek hiányos a felszerelése, még gyorsan elszaladhat a Praktikerbe és beszerezhet ezt-azt.

Kezdjük a késekkel

A sült hús felszeletelésén sok múlik. A legporhanyósabb húst is el lehet rontani életlen késsel. A halakhoz és a csontos húsokhoz is érdemes speciális késeket beszerezni.

1312kes01.jpg

Fa nyelű csontozó kés

1312kes02.jpg

henteskés

1312kes03.jpg

szakácskés: zöldség és hús darabolására

1312kes04.jpg

fa nyelű bárd

Sütőtálak

Ezekkel a mutatós és praktikus tálakkal egytálételek, sülthúsok sütését és tálalását is megoldhatjuk.

1312tal01.jpg

Porcelán sütőtál fedővel

1312tal02.jpg

Pataki natúr tál

1312tal03.jpg

Arcuisine ovál sütőtál fedővel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr515694810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása