Dizájnos elektromos konvektorok

2013. november 28. 08:08

Sokaknak elavult bérlakások fűtőtestjei jutnak eszükbe, ha a konvektor szót meghallják. Ezzel a poszttal szeretnénk megcáfolni ezt, hiszen a modern elektromos konvektorok nemcsak funkcionalitásukban felelnek meg az igényeknek, hanem kinézetükkel is illeszkednek egy igényesen kialakított lakásba.

Az elektromos konvektorok hatékonyan alkalmazhatók minden olyan helyiségben, ahol nincsen gáz, vagy kiegészítő fűtésre is szükség van. Telepítésük egyszerű, telepítési költségük alacsony.

1311konvektor01.jpg

AEG SK 204 T: szabadon álló vagy falra szerelhető kivitelű konvektor, beépített termosztáttal. 

1311konvektor04.jpg

Piros konvektor: termosztáttal, túlmelegedés elleni védelemmel és turbó ventilátorral. Önmagában álló és falra szerelhető változat.

1311konvektor02.jpg

Elektromos konvektor fehér és fekete színekben: termosztáttal, túlmelegedés elleni védelemmel. 3,6 kg, önmagában álló, vagy falra szerelhető.

12.01-ig akciós a webshopban! 

1311konvektor03.jpg

Piros konvektor: szabályozható termosztáttal, túlmelegedés elleni védelemmel.

Webshopunk teljes választéka megtekinthető ITT.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr405645145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása