5 menő cucc gyerekszobába

2013. augusztus 17. 10:00

Az iskolakezdés jó alkalomnak tűnik a gyerekszoba megújítására. Ez állhat például egy divatos színű falfestésből, egy új ágy és íróasztal beszerzéséből, de mehetünk ennél tovább is. Ha a gyermek extra energiabefektetéssel (kitűnő bizonyítvánnyal, sportteljesítménnyel) kivívta elismerésünket, miért ne lephetnénk meg olyan extra berendezési tárggyal vagy dekorációs elemmel, aminek garantáltan örülni fog. Legyen ő 6, vagy akár 16 éves.

1. Vendégágy (matrac)

Kisiskolás kortól szeretnek együtt aludni a barátok. Ilyenkor jól jön egy olyan pótágy, amin legalább két gyerek elfér, hiszen együtt aludni a legjobb móka. Ha igazán nagy örömet akarunk szerezni, a matrac legyen színes, divatos mintájú, vagy vásároljunk hozzá egy menő ágytakarót.

Szivacs matracot ITT találsz.

Többféle vendégágy is kapható a webshopban.

1308gyerek02.jpg

2. Babzsákfotel

Egy ilyen kényelmes ülő (és fekvő) alkalmatosságon akár olvasásra is ösztönözhetjük a lurkókat!

Babzsákfotel többféle méretben és színben kapható a webshopban.

1308gyerek01.jpg

3. Krétatábla, vagy írható fal

Főként a kicsik rajonganak a krétarajzokért. De a nagyobbak is szívesen firkálnak üzeneteket, idézeteket majd a táblára. A legtutibb megoldás az, ha egy teljes falszakaszt  festünk át táblafestékkel. Így akár a falra is lehet graffitizni.

Húszféle formájú krétafilces üzenőtáblát és színes krétát is találsz ITT.

A fal beborításához Skolatex táblafestéket ITT vásárolhatsz. 

1308gyerek05.jpg

4. Bordásfal

A téli időszakban le nem vezetett mozgásigény kiélésének kedvelt eszköze. Serdülők otthoni edzésében is nagy segítséget nyújthat. 

1308gyerek03.jpg

5.Színesen világító izzók

Minden korban megvan a maga szerepe a sejtelmes, színes világításnak. A kisebbek használhatják éjszakai világításnak, a nagyok pedig élvezhetik a félhomályban például a zenehallgatást.

LED-es világító cső ITT kapható.

Színes fénykábel választékunkat ITT találod.

1308gyerek04.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr615449612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása