Tuti segítség a hússütésnél: a maghőmérő

2013. április 24. 10:00

maghomero.bmpNem is nagyon értjük itt a Praktikernél, hogyan lehet kívülről tökéletesen ropogós, belülről viszont még annál tökéletesebben szaftos húst sütni egy okos kis eszköz, a maghőmérő nélkül. Érdemes beszerezni: nincsen több kiszáradt karaj, nyersen maradt csirkecsont, hiszen az „átsütöttség” innentől mérhetővé válik.

A kis eszköz működése egyszerű: a hús közepébe kell döfni, és időnként ránézni sütés közben. Számlapján láthatjuk a hőfokokat, és egyes értékekhez odanyomtatnak egy kis ikont: 85 fokot kell elérni a sertéshúshoz, 90-et a baromfihoz és így tovább. Amikor eléri a mutató a hőfokot, készen vagyunk a minden eddiginél omlósabb, hibátlanabb ebéddel.

A terméket megvásárolhatod ITT.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr295223701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.