A tavaszi nagytakarítás hasznos gépei

2013. március 08. 10:00

A nedves-száraz porszívó, a gőztisztító, valamint a magasnyomású mosó hasznunkra válhat az aktuális és az elkövetkező takarítások során.

A nedves-száraz porszívó előnye, hogy több funkcióra is alkalmas. A száraz porszívózás után a nedves porszívózás helyettesíti a felmosást, és visszaszívja a vizet, így nem marad vizes a padló. Könnyen meg tudjuk tisztítani a padlót vagy a szőnyeget.

A gőztisztítóval moshatunk autót vagy ablakot, leolvaszthatjuk vele a hűtőt. Körkefe, nagy teljesítményű fúvóka, ablaklehúzó és a többi kiegészítő segítséget nyújt a hatékony takarításban.

A magasnyomású mosó egy kültéri takarítógép, amely a kerti csapra rácsatlakoztatva növeli a víznyomást. Lépcsők, járda, terasz tisztítására is alkalmas.

Black&Decker Magasnyomású mosó (1300W) kapható itt.

1303takarit.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr45188381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása