ÖT egyszerű ötlet a rendezett konyháért

2012. október 29. 12:49

Az apró tárgyak vagy a különböző méretű konyhai eszközök átlátható tárolása nem egyszerű feladat. A munkafázisonként csoportosított tárgyak megkönnyítik a mindennapjainkat és időt spórolnak nekünk egy ebéd vagy egy vacsora előkészítésénél.
rendezett konyha1.jpg
Fiók szeparálva
Jó dolog a méretre állítható fiókelválasztó. Itt csak a szisztémát kell kitalálni és készen is van egy jól és gyorsan használható konyhaieszköz tároló.

rendezett konyha2.jpg
Vödör vagy befőttesüveg
Sűrűn használt eszközöknek tökéletes és tiszta megoldás egy ehhez hasonló tárolási mód. Csak tetszetős üveget vagy cserepet válassz és már készen is van a konyhád dísze.


rendezett konyha3.jpg
Szereld az ajtóra!
Nagy divat kezd lenni kis méretű helységeknél az ajtóra szerelhető zsebes tároló. Praktikus, átlátható, nem foglal nagy helyet és tisztán tartható. Ajtóra fel!


rendezett konyha4.jpg
Kosarazz ki bármit!
Végül pedig jöjjön az, ami minden találot visz. Bár teljesen modern megjelenésű, de mégis van benne valami rusztikus báj. Szerelheted ajtóra vagy falra mindenhol karakteres hangulatot kölcsönöz a térnek.

 

Képek forrása

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr624876883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása