Lakókocsit az udvaromba!

2012. október 01. 08:41

Benned is tombolnak néha a: “De jó lenne elmenekülni a világ végére” érzések? Birkapásztornak lenni igen magányos vállalkozás, viszont a csend és a táj nyugalma, ami körülveszi az embert, beszédesebb mindennél.

lakókocsi5.jpg


Ehhez a kocsihoz az ihletet a sussex-i birkapásztorok otthona adta. Szép és ígényes kidolgozásuk megtesz mindent azért, hogy mi is átéljük kertünk sarkába felállítva azt a szabadságot és nyugalmat, amit egykor a pásztorok.
Ezért aztán itt biztos megszállhat minket az ihlet egy - egy jobb kertterv elkészítéséhez, vagy a lakás átalakításához, de gyerekkuckónak sem utolsó lehetőség. Szóval ez egy igazi felnőtt és gyerek odú, ahol csak meg kell találnunk a módját a feltöltődésnek.

lakókocsi3.jpg

lakókocsi1.jpg

lakókocsi2.jpg

lakókocsi4.jpg

 

lakókocsi6.jpg

 


Képek forrása:
Flickr
Artisan Shepherd's huts

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr794812827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sosperec 2012.10.01. 11:08:06

Miert jo bent a fas lada, ha semmi tuzelesi lehetoseg nincs?
süti beállítások módosítása