Zsúfoltból tágas és fényes!

2012. április 13. 11:47

A továbbiakban Dr. Szervátiusz Boglár az utolsó hálószoba tematikájú szavazásra készített skiccét láthatjátok, valamint betekintést nyerhettek abba, hogy a tervező mit tartana fontosnak az átalakítás során.

sz_b_h5praktiker 1.jpg

Erikáék hálószobájából hiányzott a stilus, az összefogottsag, a kis szoba túlzsúfolt volt. Elsősorban a lámpákat szerettek volna lecserelni, megszüntetni a zsúfoltsagot, kicsit tágasabbá tenni a teret. A lámpatesteket a Praktiker webshopjabol választottam: Babbage függesztek (http://href.hu/x/hksp), Brown sugar falilámpa (http://href.hu/x/hksq). A tárolás megoldandó probléma volt és, mivel szűkös volt a hely, az ablakot beépítettem egy polcrendszerbe. Az ablakra romai roló került. A rusztikus stilusban festett fal szine melegseget sugaroz, amit osszehangoltam a kiegeszitok szineivel.

Az átalakításra váró beküldött hálószoba:

h5.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr794407538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása