Letisztult és meghitt

2012. március 06. 09:36

A Tervezd újra a Praktikerrel játékunk második fordulójának tervei közül a következő Dr. Szervátiusz Boglár terve Szabó Eszter hálószobájának átalakításához. Ha tovább olvastok, megláthatjátok, hogy miből indult ki lakberendezőnk, és mi mindent tartott fontosnak a tevezés során!

boglár_végleges 2.jpg

boglár_végleges.jpg

1KÇp 320.jpg

1KÇp 315.jpg

1KÇp 318.jpg

Tervezői koncepció:

Eszterék hálószobájánál a nehézséget az jelentette, hogy sok funkciót szerettek volna ebben a helyiségben egyszerre megvalósítani. Alvás, munka, tárolás, kikapcsolódás. Ezért a szobába egy teljes falra könyvespolc és a TV került, kialakítottam egy kis dolgozó sarkot is egy íróasztallal és laptop tartó állvánnyal, és végül de nem utolsó sorban egy nagy francia ágy került a szobába, kétoldalán két kis tároló egységgel.

Mivel Eszter szereti ugyan a színes berendezést, de nem akart színkavalkádot, alapszínnek a téglavöröset választottam, amit krémszínű, fehér és sárga kiegészítőkkel tompítottam.

Letisztult, egyszerű formavilágú bútorok kerültek az enteriőrbe, amelyek az anyag- és színválasztás folytán azért meghittséget, otthonosságot sugároznak, és alkalmazkodnak a ház egész stílusához, amely mediterrán.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr384285668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása