Romantikus

2012. február 20. 11:11

Játékunk a Tervezd újra a Praktikerrel első fordulójának harmadik skicce Dr. Szervátiusz Boglár lakberendező munkája. A tervező különleges meghitt helyet varázsolt Nóra szobájából. Az alábbiakban elolvashatjátok, hogy miként!

Szervatinusz.jpg

Nóra által beküldött szoba képei:

nora_halo4.jpg

nora_halo3.jpg

nora_halo1.jpg

nora_halo2.jpg

A tervezői koncepció:

A hálószobába kis ajtó vezet. Nóráéknak a hálószoba berendezésére nem maradt energiájuk, ezért kérték a Praktiker tervező csapat segítségét. A szoba színei unalmasak, egyhangúak voltak, csak egy ágy és egy komód kapott itt helyt. Az volt a tulajdonosok kérése, hogy kis átalakítással, az ágyat megtartva varázsoljunk hangulatot, meghittséget a szobába.

A stílust így a kovácsoltvas ágy határozta meg. Hálószobáról lévén szó romantikus színeket választottam, bordó, rózsaszín, piros tónus uralkodik, amit a fekete bútorok és fekete hajópadló emel ki. A hangulatot meghatározza a Praktiker Fancy deco függő lámpája, illetve szintén a Praktiker Tina piros asztali lámpája adta világítás. Az ágy átkerült az ablakkal szemközti falra, így a hátsó falon kis falfülkéket alakítottam ki, amelybe dísztárgyak, könyvek kerültek. Az ablak alatt keskeny polcos szekrényt helyzetem el, így megoldott a kisebb ruhadarabok elhelyezése. Az oldalfalat egy vidám de elegáns tapétával dobtam fel, ennek a színeiben popázó függöny került a tetőtéri ablakra. A régi perzsaszőnyeg darabokból varrt patchwork szőnyeg színeiben visszaköszön a tapéta és a függöny, a pasztel szőnyeg szemérmesen belesimul a kopott fekete padlóba.

A tervezés során felhasznált Praktiker termékek:
Tina piros asztali lámpa: http://href.hu/x/h62z
Fancy Deco függesztett lámpa: http://href.hu/x/h630

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr574144487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása