Álmennyezet készítés

2011. október 03. 19:09

Térjünk kicsit még vissza Balázs dolgozójához, ahol álmennyezetet is készítettünk, ha te is szeretnéd otthon magad megcsinálni, érdemes tovább olvasnod!


Elkészült és igen csinos lett, de ezt már tudjátok, hiszen a kisfilmünket már megmutattuk Nektek. Akik figyelmesen követik a Facebook oldalunkat azt is láthatták, hogy bemutattuk hogy hogyan készültünk el az egyes darabokkal.
Ahhoz, hogy itt, a blogon is teljes legyen a kör és lezárhassuk Balázs dolgozójának bemutatását, úgy döntöttem, hogy csokorba szedem és megmutatom Nektek, hogy miket is csináltunk. A következő néhány poszt erről fog szólni. Itt mutatom az első munkafázist.

Álmennyezetet építettünk, a "hálószoba" fölé.
Igazándiból ez nem a hálószoba, hiszen egyterű lakásról van szó, hanem egy beugró a szobában, ahová pont bepasszol az ágy. Álmennyezetet azért építettünk, hogy ezt a teret intimebbé tegyük, és leválasszuk a szoba többi részéről vizuálisan azzal, hogy a belmagasság is alacsonyabb itt. Kuckósítottunk, hogy ezzel a nem igazán professzionális viszont remek hangulatfestő szóval írjam le tevékenységünk célját. Ugyanezen okból lett a fal is más színű itt.
A tér és a szín segítségével alakítottunk ki a szobában egy másik "szobát.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr673276000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása