Ennél kisebb fürdőszobákat még nem láttál!

2018. március 03. 21:52

Mit tehet az ember, ha mindössze három négyzetméterből kell fürdőszobát építenie? A legokosabb megoldások segítségével hozza ki a legtöbbet a térből. Mutatunk néhány egészen apró fürdőszobát, ahol ez sikerült. 

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: kicsi mosdó fürdő

Ilyen, ha valakinek nincs sok pénze íróasztalra

2018. március 01. 17:31

Ne csüggedjen, akinek épp nincs elég pénze, hogy íróasztalt vásároljon magának, néhány Csináld magad! ötlettel ugyanis olyan asztalokat készíthetünk, hogy a csodájára járnak. Mutatunk néhány zseniális darabot, ami ládából, létrából vagy éppen félbevágott ebédlőasztalból készült. 

Tovább
Szólj hozzá!

Szépek és praktikusak: saját kezűleg készültek ezek az ékszertartók

2018. március 01. 11:39

Létra, bőrönd, gázcső, képkeret, raklap: csak néhány olyan elem, amikből egy kis kreativitással és kézügyességgel csoda születik. Ezúttal olyan ékszertartókat mutatunk, amik nemcsak praktikusak, de meglehetősen jól is néznek ki - ráadásul saját kezűleg készültek.  

Tovább
Szólj hozzá!

15 mesés padló, amit újrafestettek

2018. március 01. 10:35

Aki új padlóról álmodik, de azt hiszi, drága pénzen tudná csak lecserélni, az nagyon téved. Ma már rengeteg olyan kiváló minőségű festéket találni az üzletek polcain, amik segítségével új életet lehelhetünk a megunt felületekbe. Bizonyítékul jöjjön 15 olyan padló, amit bátor tulajdonosaik újítottak…

Tovább
Szólj hozzá!

Így dobd fel a hűtő feletti üres területet!

2018. február 27. 12:36

Ebben a bejegyzésben vendégszerzőnk, Varga Judit, a Juditu blog szerzője mutatja meg nekünk, hogyan használta ki a hűtőszekrénye feletti üres részt.  Még mindig a konyhában maradva ezúttal azt mutatom meg, miképpen dobtam fel polcokkal az üres, kihasználatlan hűtő feletti részt.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása