Ehető, kenhető, ropogtatható ajándékok a fa alá

2017. december 03. 23:27

Az én családomban genetikailag öröklődik az étkezés imádata, mindannyian nagyon szeretjük a gyomrunkat, éppen ezért nem meglepő, ha sokszor ajándékba is élelmet adunk egymásnak. A finom spanyol sonkák, a gazdag olíva olajak és az aszalt csodák mellett ott lapulnak az olyan házi készítésű finomságok, mint a kekszvaj, a whiskey-s karamell vagy épp a virágszirmokkal díszített só.    

5_76.jpg

forrás: damndelicious

Citrussó

11_60.jpg

forrás: platingsandpairings

Ízesített vodka

12_56.jpg

forrás: justputzing

Whiskey-s karamell

8_75.jpg

forrás: food52

DIY-fűszervaj

9_69.jpg

forrás: inspiredbycharm

Házi készítésű csokoládé
 4_84.jpg

forrás: gardenista

Puha keksz vaj 

2_90.jpg

forrás: abeautifulmess

Sós karamell

3_90.jpg

forrás: thefauxmartha

Házi készítésű kekszkrém

1_93.jpg

forrás: sprinklebakes

Karamellrúd

6_80.jpg

forrás: cookingclassy

DIY-limoncello

7_74.jpg

forrás: alexandracooks

Fűszeres, gyógynövényes sók

10_65.jpg

forrás: mommypotamus

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr3213420687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.