Apró, de hatásos trükkök, hogy jól érezd magad a fürdőszobában

2014. június 04. 16:32

Bár itt indul és itt végződik a nap, sokan mégsem fordítanak kellő figyelmet a fürdőszobájukra. Az sokaknál probléma, hogy általában elég pici a tér, ezért trükközni kell, hogy nagyobbnak tűnjön, és el is férjünk benne, így meg kell találni az egészséges egyensúlyt, hogy se túl kopár, se pedig túlzsúfolt ne legyen.

furdoszoba.jpg

A kis fürdőszobánál mindenképp érdemes a színekkel játszani, a halvány árnyalatok ugyanis a nagyobb tér illúzióját keltik majd. Az élénk, harsány színeket sem kell természetesen hanyagolni, a kiegészítőket (szappantartó, törölközők, stb.) például nyugodtan kedvünk szerint válogathatjuk össze. Ha háttérszínt kell választani, akkor sem szükséges a fehér vagy törtfehér árnyalatoknál maradni, bátran nézegessünk a kék vagy a zöld színek között is.

A sejtelmes, homályos fények elsőre izgalmasnak tűnhetnek, de ne felejtsük el, hogy ezek a legkevésbé praktikusak, például a reggeli sminkelésnél gondot okozhatnak a nőknek. Ha nincs ablak a fürdőszobában, akkor különösen érdemes arra is figyelni, hogy megfelelőek legyenek bent a fények.

Bár könnyen érezhetjük a késztetést, ne engedjünk a csábításnak: hanyagoljuk a túlzsúfolt hatást, így a sok, apró kiegészítő, dekorációs tárgy helyett inkább egy, de annál látványosabbat, ízlésesebbet válasszunk, főleg ha kicsi a tér.

A polcok tekintetében is érdemes körültekintőnek lenni, a márványpolcok ugyanis a nagyobb fürdőszobákban mutatnak inkább jól, kisebb helyiségben érdemes vékony üvegpolcot vagy tejüveget beszerelni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr606260074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása