Tudnivalók a csavarhúzókról

2013. szeptember 09. 10:00

A facsavarok fejének megfelelően csillag- vagy egyenes csavarhúzóval hajthatjuk be őket, ma már többnyire az előbbi elterjedtebb. A csillagcsavarhúzók azonban nem egyformák: hegyük kialakítása megfelel a csavar méretének, így érdemes többfélét beszerezni, esetleg ebből is néhány darabos készletet vásárolni. Egyszerűbb olyan dobozt választani, amelyben cserélhetők a fejek, így széles lesz a választék. Az ilyen csavarhúzók racsnisak, vagyis be lehet állítani őket, hogy adott irányba húzzák be a csavart: ez segíti a be- és kicsavarásban, mert nem kell teljes köröket tekernünk. Ennek akkor van jelentősége, ha nehéz hozzáférnünk a csavarhelyhez. 

image_1.jpg

Írtunk korábban az akkus csavarozókról az Így válasszunk fúrógépet (2.) című bejegyzésben, ezekhez megfelelő cserélhető fejkészletet érdemes beszerezni.

1308csavarhuzo03.jpg

Csavarhúzók széles választékát itt, a Praktikernél találod!

Valamint akkus csavarozót is vehetsz a webshopban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr995483462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása