Utazik a baba (1.)

2013. július 15. 11:00

1307baba01.JPG

Fotó: Csulák Dóra

Pici gyerekkel macerás utazni, otthon viszont unalmas egy idő után. Ezért nyáron sok babás család dönt úgy, hogy útra kel a picivel. Némi szerencse is kell a sikeres nyaraláshoz, de a rutinos anyukák tudják, hogy bepakoláskor is sokat tehetnek a családi békéért.

Mi kell az autóba?

Általában a legidegőrlőbb néhány órát az autóban töltjük a babával. Tehát a kocsiba kell egy a gyerkőc korának megfelelő szórakoztató egység. Az első ülések hátára köthető zsebes tárolókban sok apróság elfér: mesekönyvek, fejlesztő játékok, hordozható DVD-lejátszó, gyermekdalos CD-k. Érdemes lehet erre az útra egy teljesen új játékot is venni, ami egy kis szerencsével egész úton leköti a kicsit.

image (2)_1.jpgA biztonság még az előbbinél is fontosabb: ellenőrizzük a gyerekülést, kényelmes-e még, nem lazult-e ki, s ha lehet, mossuk is ki indulás előtt.

Egészséges nasikkal is leköthetjük a gyerekeket: folyamatosan adagolhatjuk egy hűtőtáskából az előre összevágott gyümölcsöket és falatkákat.

Aki éjjel utazik, gondoskodjon plédről és nyakpárnáról is. A kedvenc alvós állat is kerüljön az utastérbe!

Zsebes ülésvédőt ITT és ITT vehetsz.

Autós gyermekülést ITT és ITT találsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr715399087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása