Inspiráló kerti pihenők

2013. június 04. 11:27

Mire egy család beköltözik és teljesen kényelmessé alakítja az otthonát, sokszor már nincsen energiája és ötlete a külső tér felfrissítéséhez. Ezért sokszor évekig egy kopott udvar vagy terasz jelenti a zöld pihenőt. Pedig nem kell sok ahhoz, hogy egy kényelmes és több funkciót is ellátó szabadtérrel bővítsük az otthonunkat, ami segít a kikapcsolódásban.

Biztos Benned is felmerültek már azok a kérdések, hogy hogyan lehetne az átlagos vagy kissé unalmas udvarodat, teraszodat valami igazán izgalmas, és kényelmes pihenővé alakítani.

 A most következő képek között fogsz találni olyat, amit akár Te magad is megvalósíthatsz. Természetesen ehhez szükséged lehet festékekre, esetleg burkolóanyagokra, színes textíliákra, párnákra, vagy kényelmes székekre. Ha mindez nem lenne elég, akkor az intimebb, de mégis barátságosabb zöldszoba kialakításához akár egy magas fakerítés is meghozhatja a régóta várt hatást.

Ezek a fotók megmutatják hogyan változtathatod át az unalmast eredetivé.

előtte-utána1.jpg

Ilyen volt:

előtte-utána2.jpgIlyen lett:

előtte-utána3.jpg

előtte-utána6.jpg

Amennyiben Te is szeretnéd feldobni a hátsókerted a Praktiker kínálatában találhatsz kerti bútorokat és párnákat, amikkel feldobhatod a pihenődet. Amennyiben egy kis festegetésre is kedved támad itt találsz megfelelő termékeket.

Forrás megjelölés: www.curbly.com

Szerző: Borbás Ági

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr95331735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása