Így készíts táskát a pasid szakadt farmerjából!

2018. március 12. 20:20

Farmert kidobni szigorúan tilos, ez ugyanis az egyik legsokoldalúbb alapanyag, amivel nemcsak a gyerek tankönyvét lehet becsomagolni, de bútorfelújításkor is hasznát vehetjük, és jópofa táska is készülhet belőle. Mutatjuk, mi történik, ha egy férfinadrágot akarunk újrahasznosítani. 

farmer11.jpg

Amire szükséged lesz

  • farmernadrág 
  • öv
  • cérna
  • varrógép, gombostű

farmer1.jpg

Így készül a farmertáska

Első lépésben mérjük ki, nagyjából milyen mély táskát szeretnénk. Ha kisebb tornazsákot, szütyőt vagy neszeszert akarunk készíteni, vágjunk egy rövidebb darabot; ha azonban nagyobb térfogatra van szükségünk, hasítsunk egy hosszabb darabot a nadrág szárából. 

farmer2.jpg

farmer3.jpg

farmer4.jpg

Miután levágtuk a farmert, vágjunk le néhány bujtatót a nadrágról. Nagyobb táskánál körülbelül 4 darabra lesz szükség, kisebbnél 2-3 is elegendő.

farmer5.jpg

Következő lépésben össze kell varrnunk a táska alját, amihez érdemes gombostűvel rögzíteni az anyagot, hogy varrás közben ne csússzon szét a két réteg. 

farmer6.jpg

Varrógéppel varrjuk össze a táska alját!

farmer7_1.jpg

Így fest a félkész táska!

farmer8.jpg

Gombostűvel tűzzük a bújtatókat a táskára!

farmer9.jpg

Varrjuk rá a bujtatót az anyagra, erősítsük rá az övet, és készen is vagyunk!

farmer11_1.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr4713798884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása