Így készíts elegáns, ünnepi mécsestartót!

2017. november 06. 20:29

Ebben a bejegyzésben vendégszerzőnk, Brandt Diána, a Masni Dekoráció blog kreatív szerzője mutatja meg nekünk, hogyan készíthetünk elegáns mécsestartót!   

dsc_3143.JPG

Ilyenkor ősszel, főleg így az óraátállítás után egyre hamarabb sötétedik, így tényleg nehéz heteknek nézünk elébe, de ne csüggedjünk, hiszen apró kis mécseslángokkal melegséget, meghittséget és fényt varázsolhatunk magunk köré. Most egy nagyon gyorsan elkészíthető és egyben nagyon látványos megoldást mutatunk be, hogy kiürült befőttes üvegekből hogyan készíthettek csodás, őszi témájú mécses tartókat. 

Amire szükséged lesz:

- üres, alaposan elmosott és címke nélküli befőttes üvegek
- sablonok
- visszaszedhető ragasztó spray
- krétatábla festék
- szalagok, termések, mécsesek

img_3102.jpg

Munkamenet:

Tisztítsd meg az üvegeket mindenféle címke-és ragacsmaradéktól. Ezt legegyszerűbben ezzel a recepttel viheted sikerre. Töltsd le és nyomtasd ki a sablonokat, majd vágd ki. A kivágott sablonokat fújd be az egyik oldalukon a visszaszedhető ragasztó spray-vel és várd meg, míg elpárolog az oldószer. 

img_3104.jpg

Tedd a sablonokat az üvegekre a ragasztós felükkel az üvegre és simítsd rá alaposan, nehogy a festék alákerüljön fújás közben!

img_3105.jpg

Fújd le krétatábla festékkel az üvegeket legalább 2 rétegben. A rétegek között várd meg a száradási időt!

img_3111.jpg

Amikor megszáradt a festék, szedd le a sablonokat és díszítsd az üvegek nyakát termésekkel, szalagokkal!

img_3124.jpg

Tegyél mécseseket az üvegekbe és gyönyörködj a csodás őszi fényekben! Hogyan tedd biztonságosan az üvegek aljára a mécsest? Kattints ide! 

Jó munkát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr1813196796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása