Saját kezűleg alakította át albérletét, a végeredmény mesés lett

2017. augusztus 21. 11:43

Nincs szükség drága kellékekre és megoldásokra ahhoz, hogy otthonunkból egy békés és kedves lakot varázsoljunk, és hogy ezt bebizonyítsam, jöjjön annak a fiatal nőnek az otthona, amit maga alakított át.

lakas8.jpg

Amikor Shirley Zwart beköltözött újdonsült albérletébe, alig várta, hogy a kicsi lakásból egy takaros, szerethető otthont varázsoljon magának és két gyermekének – mindezt saját kezűleg. Mivel a lakás tulajdonosa hozzájárult az átalakításhoz, a fiatal nő pedig mindig is rajongott a Csináld magad! megoldásokért, a végeredmény szebb lett, mint azt eredetileg elképzelte.

Első lépésben az összes falat átfestette, azok ugyanis mindenütt kékesszürkék voltak. Ezután jöhettek a bútorok, amiket – a kanapé kivételével - a bolhapiacról szerzett be. Hogy új életet leheljen beléjük, átfestette őket, és megesett, hogy eredeti funkciójukkal is szakított: így lett például a tévéállványból polc, a dohányzóasztalból pedig éjjeliszekrény. A legnagyobb kihívást lánya ágyának megépítése jelentette, de addig mért, fűrészlet és fúrt, amíg az is tökéletes lett. Saját íróasztalát egy öreg ajtóból és fa kerítéselemekből szerelte össze, míg a falra szerelhető biciklitartó állványt édesapja készítette nekik. A fiatal édesanya megszállottan gyűjti a régi kellékeket, amiktől megválni nem nagyon tud. Nézd meg, hogyan rendezte be albérletét Csináld magad! ötletekkel!

lakas1.jpg

lakas10.jpg

lakas11.jpg

lakas12.jpg

lakas13.jpg

lakas2.jpg

lakas3.jpg

lakas4.jpg

lakas5.jpg

lakas6.jpg

lakas7.jpg

lakas9.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr7912768836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása