Így készíts gyerekmedencéből nyugágyat!

2017. július 20. 09:29

Ebben a bejegyzésben vendégszerzőnk, Séllei Lilla, a Csirek DIY-blog kreatív szerzője mutatja meg nekünk, hogyan készíthetünk kényelmes kerti bútort egy gyerekmedencéből. 

Ráuntak a gyerekek a kismedencére, vagy kinőtték azt? Kényelmetlen egy pléden napozni? Készíts pofonegyszerűen nyugágyat a kismedencéből! Megmutatom, hogyan!

medence_kesz_1.jpg

Mire volt szükségem?

egy felfújható kismedencére
sok-sok párnára
két takaróra

medence_kellekek.jpg

Hogyan csináltam?

Első lépésként fújjuk fel a medencét! Nekem szerencsém volt, a férjem pár hete már megtette, amikor beütött az első kánikula és a gyerekek pancsolni akartak. Az üres medencébe először egy nagyméretű polár plédet terítettem, egyrészt ez könnyen szárad, másrészt így biztosan nem érintkezik majd a bőröm napozás közben a műanyaggal. Ezután egy puhább takarót terítettem rá, pontosabban a lányom szintén kinőtt játszószőnyegét. Ezek után jöhettek a párnák. Egyszerű, olcsó, kényelmes és nem utolsó sorban helytakarékos. 

medence_kesz_2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr7812676003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása