Felavattuk Budapest legújabb Praktiker áruházát!

2016. október 13. 17:20

Október első hetében megnyitotta kapuit az ország 20. Praktiker áruháza! A háromnapos ünnepségen az érdeklődők kedvezményesen vásárolhattak, koncerteken és kézműves foglalkozásokon vehettek részt, miközben az új áruház mind a 12 000 négyzetméterét felfedezhették. Így most már nem csak azt tudják, hogy hol található a webshop átvételi pont, de épp olyan jól ismerik a gyönyörűen berendezett óriási kertcentrum részleget, mint a lakásdekoráció- és más bemutató tereinket. A Váci úti Praktiker kutyabarát áruház, így a vásárlóknak kis kedvenceiket sem kell otthon hagyniuk.

Alig egy hét telt el a 20. Praktiker áruház rendhagyó megnyitója óta és a három napon át tartó áruházavató sok-sok élménye még mindig elevenen zsong bennünk. Egy igazi házavatóra mindenki másképpen emlékszik vissza, ezért is érdemes újra és újra felidézni a legjobb pillanatait. A maratoni áruházavatón az óriási nyitási akcióktól a családi programokon át egészen a koncertekig minden volt, mi szem-szájnak ingere, és amit utólag is szívesen elevenítünk fel.

A parkolót ínycsiklandó street food ételek illata lengte be, a kreatív gyereksarok játékai, kézműves foglalkozásai során kicsik és nagyok egyaránt kibontakozhattak, a házibuli hangulatáról pedig egyrészt a helyszíni DJ zenei kívánságműsora, másrészt Radics Gigi és Király Viktor fergeteges koncertje gondoskodott.

Ezzel együtt a legnépszerűbb programnak egyértelműen a lufieső bizonyult, hiszen a szerencsések ajándékutalványokra bukkanhattak a léggömbök belsejében. A fotófalnál meg mindenkinek lehetősége volt Mr. Praktikussal találkozni és közös fényképet készíteni. Jó házigazdához illően ő minden helyszínen felbukkant, így az Ötletmozaik és a Praktiker közös barkácsbajnokságának szombat délelőtti díjátadóján is találkozhattunk vele.

Nem minden nap bulizunk barkácsáruházban, ezért is sikerült a Praktiker házavatója rendkívülire. Hiszen mi például nem elpakoltunk, ahogyan azt házibulik előtt szokás, hanem épp ellenkezőleg: éjt nappallá téve azon dolgoztunk, hogy a teljes választékunk a polcokra kerülhessen a nagy napra, és sikerült is minden várakozásunkat felülmúlni a fantasztikus hangulattal. A barkácsoló sarok futószalagon gyártotta a remekműveket, szorgos kezek készítettek házszámot, menhelyi kutyák számára házat és lépten-nyomon arcfestett gyerekek bukkantak elő az áruház területén. A családias és barátságos hangulatról a továbbiakban sem szándékozunk lemondani, így például az ingyenes WIFI lehetősége a továbbiakban is adott lesz, hogy minden kedves vásárlónk otthon érezhesse magát nálunk.

Köszönjük mindenkinek, aki benézett hozzánk, és továbbra is várunk mindenkit szeretettel új, és sok szempontból megújult áruházunkban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr2911802855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása