Hűsölési technikák haladóknak

2015. július 17. 15:46

Ha már eleged van a nyári kánikulából, és munkaidőben is csak a gyors felfrissülésre vágysz, de nem tudod, melyik a legjobb megoldás számodra, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a cikket, amelyben megismerkedhetsz a legjobb kültéri hűsölési technikákkal.

dreamstime_s_45316054.jpg

Párásítunk

Biztos Te is találkoztál már a város különböző pontjain felállított párakapukkal, ami egy jó megoldás, ha éppen sietős a dolgod és nem tudsz hosszabb időre megállni egy árnyékos helyen, hogy felfrissítsd magadat. Ha szeretnéd átélni ezt az élményt a kertedben is, akkor ajánljuk figyelmedbe ezt a párásító szettet, amely szórófejeinek köszönhetően vízleplet hoz létre, amellyel akár 10 fokkal is alacsonyabbnak érezheted a hőmérsékletet. Garantáltan nem fogsz elázni, így még akkor is jó megoldás, ha éppen utcai ruhában vagy, hiszen az apró vízcseppek - csak frissességet hagyva maguk után - hamar elpárolognak. A párakapu további előnyei közé tartozik, hogy víztakarékos, zajtalan, napernyőre erősítve is kiválóan működik, valamint kertben, teraszon és erkélyen is használható. Ha szeretnéd te is élvezni a párakapu előnyeit, akkor szerezd be ezt a 7,5 méter hosszú csapra csatlakoztatható modellt.

Szabad-e locsolni?

Egy forró nyári hétvégén nincs is jobb program, mint egy hűsítő fürdő! Ezzel a Gardena kerti zuhanyzóval neked sem okoz többé gondot a kánikula. Közvetlenül a fűbe, vagy a napernyő állványába is szúrható, a zuhanyfej pedig könnyen tisztítható, cserélhető. Ehhez a szetthez csatlakoztatható 13 mm ½’’ vagy 19mm ¾’’-es tömlők, melyeket szintén megtalálhatsz a kínálatunkból. Nagyon egyszerű használni, a tisztítása sem igényel nagy munkát, és remek szórakozás az egész családnak.

Az én kertem, az én strandom

Hőérzetünket és hangulatunkat nagyban javítja, ha egy nagy medence kellemes vizében hűsölünk. Nemcsak felnőtteknek, hanem a gyermekeknek is nagyszerű kikapcsolódást biztosítanak kültéri medencéink, melyek többféle méretben, illetve kialakításban kaphatóak. Kifejezetten családoknak ajánljuk például ezt a 305x183x56 cm-es medencét, vagy ezt a fémvázas típust papírszűrős vízforgatóval és 9150 literes űrtartalommal. Azon gyermekek számára, akik félnek a mély víztől, de mégsem szeretnének kimaradni a pancsolásból, jó választás lehet ez a 188x46 cm-es, 666 literes puhafalú medence, vagy ez a kisebb, virágmintás modell.

Bármelyik megoldást is választod, nem fogod megbánni! Egy forró nyári napon a medencében ülve, vagy a párakapu alatt elhaladva hálás leszel magadnak, amiért jó döntést hoztál!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr407635646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása