Hogyan tároljuk a biciklit?

2015. április 23. 16:07

Sokaknál gondot okozhat, hol is tárolják a biciklit úgy, hogy az ne legyen útban. Garázs, lakás, kert – melyik lehet az ideális?

Ha szabadban tárolnánk a kerékpárt, arra mindenképp figyeljünk, hogy az időjárás viszontagságai könnyen kikezdhetik a kétkerekűt, nem is beszélve az UV sugarakról. Ha más megoldást tényleg nem találunk, akkor egy takaró ponyvát mindenképp szerezzünk be, ezt a Praktiker webshopjából meg is lehet rendelni.

Ha viszont sikerül megoldani a tárolást fedett helyen, akkor az továbbra is fontos szempont, hogy ne legyen útban, ne kelljen kerülgetni.

Hogy maradjon minden másnak hely, egy fali kerékpártartóval vagy kerékpár lifttel sokat tudunk spórolni. A bringalift különösen praktikus abban az esetben, ha nagy belmagasságú szobáról van szó, ilyenkor ugyanis a csigák segítségével a kerékpárt kampókra akasztva, könnyedén fel lehet húzni a földről a mennyezetig.

Jó megoldás lehet az is lakáson belül, ha az első kerékkel rögzített álló helyzetű tárolás mellett döntünk. A bicikli ugyanis ebben az esetben szintén minimális helyet foglal el.

És íme, néhány nagyon kreatív ötlet, amit akár saját magunk is megvalósíthatunk:

bringa1.jpg

bringa2.jpg

bringa3.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr857392200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása