Ha kicsi a hálószoba…

2014. november 08. 10:23

Iskolás korú gyermekeknél már problémát okozhat egy pici szobában, hogy hogyan ne zsúfoljunk tele úgy néhány négyzetmétert, hogy közben minden fontos berendezési tárgy meglegyen benne – ágy, íróasztal, stb.

Erre nyújt megoldást a Praktikerben is kapható galéria ágykeret. Itt egy tárggyal tulajdonképpen megoldjuk az ágyat, az íróasztalt, illetve a polcokat is. Az összeszereléstől sem kell félni, hiszen a hozzá mellékelt tájékoztatóban minden információt megtalálunk.

A felnőttek hálószobájában a színekkel, kiegészítőkkel érdemes játszani, hogy ne legyen olyan érzésünk, mintha „össze lennénk szorítva”.  Érdemes ilyenkor minél világosabb színeket használni, ezek ugyanis nagyobbnak mutatják a teret.

halo1.JPG

halo2.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr756869539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása