Programajánló: Hortus Hungaricus 2014. Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítás és Vásár

2014. szeptember 17. 18:59

20. alkalommal rendezik meg a Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítást és Vásárt 2014. szeptember 19-21. között Szigetszentmiklóson. A rendezvény a magyar kertészeti szakma legrangosabb szakkiállítása, ahol a legfontosabb kertészeti termékcsoportok, szolgáltatók mutatkoznak be újdonságaikkal. A kiállítás fontos találkozási pontot jelent az ágazat hazai és külföldi szakemberei számára. 

h.jpg

A termékek és szolgáltatások mellett a virágkötészetben, kertépítészetben jelen levő trendeket is bemutatják. A kiállítás keresztmetszetet ad a hazai dísznövénytermesztésről és kínálatról, valamint az ágazathoz kapcsolódó kiegészítő termékek piacáról is.

A kiállító egyéni cégek üzleti sikere mellett a kiállítás fontos célja a lakosság körében a kertészeti termékek fogyasztásának ösztönzése, az ízlés formálása, termékekkel, felhasználásukkal kapcsolatos szaktudás átadása.

A kiállítás termékcsoportjai: vágott virág, cserepes dísznövény, faiskolai termékek, szaporítóanyag, táj- és kertépítészet, kertészeti technika, szárazvirág, gyógy-és fűszernövény, friss és feldolgozott zöldség és gyümölcs, tápanyag-utánpótlás, növényvédelem, csomagolás és dekoráció.

A részletes program ide kattintva érhető el

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr586706895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása