Lassan érdemes elővenni a hősugárzókat!

2014. szeptember 05. 06:06

A nem túl forró nyár után nagyon hamar beköszöntött az ősz, szeptember első hetét csapadék és lehűlés jellemzi. Reméljük azért, még van egy kis időnk, de érdemes lehet lassan elgondolkozni azon, hova is tettük a tavaly használt hősugárzót, vagy ha még nincs ilyenünk, érdemes-e vásárolnunk.

A fázósabb típusúaknak mindenképp érdemes szétnézni, milyen kiegészítő fűtési lehetőségek vannak. Ezek egyike a hősugárzó, ami kellemes hőérzetet kelt anélkül, hogy a környezet levegőjét számottevően felmelegítené.

dreamstime_s_1032333.jpg

Akiknek még nem volt hősugárzójuk, bizonytalanok lehetnek abban, hol is érdemes ezt az eszközt használni. Íme nekik néhány tipp:

Műhelyek, pavilonok, porták, gazdasági épületek fűtésére ideális, vagyis ott, ahol a fűtendő tér részlegesen vagy teljesen nyitott. Ezen felül az olyan helyiségekben is remekül használható, ahol rövid ideig tartózkodunk – pince, garázs. Itt nem is lenne célszerű folyamatosan fűteni.

De a már meglévő fűtés kiegészítésére is ajánlani lehet, főleg, ha kisbaba, kisgyermek is van a családban, így a fürdőszobában, vagy a pelenkázó közelében érdemes elhelyezni egy-egy hősugárzót, hogy kellemes legyen a hőérzet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr246664605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása