Vendégágy: prakitkus megoldás nyaralásnál is

2014. augusztus 06. 11:28

Néha nincs is jobb, mint barátokkal elutazni nyaralni, üdülni. Azonban előfordulhat az az eset, hogy a társaság nagyobb létszámmal van jelen, mint ahány fekvőhely van. Érdemes erre előre felkészülni (esetleg akkor is jól jöhet, ha hozzánk érkeznek vendégek) vendégággyal. Szerencsére akár online is meg tudjuk ezeket rendelni, és a kínálat is széles skálán mozog. A Prakitkerben lehet kapni egyszerűbb, egyszemélyes vendégágyat, de olyat is, ami kényelemesebb, karfával van ellátva.

agy.jpg

Ha nem szeretnénk bajlódni a vendégágy felfújásával, akkor már olyat is rendelhetünk, ami ezt magától megcsinálja. Akik pedig hosszabb távon gondolkoznak, és még elegendő tárolóhelyük is van, ideális megoldás lehet a fém vázas, összecsukható vendégágy is.

A vendégágy ezen felül jó szolgálatot tehet kempingezésnél, sátorozásnál is, pláne, ha nem 1-2 éjszakát, hanem ennél többet tervezünk a szabadban eltölteni. A gerincünk miatt sem érdemes ezt kiváltani olcsó, felfújható gumimatraccal. Ezeket ugyanis nem arra tervezték, hogy órákon keresztül rajtuk feküdjünk, aludjunk, és akár már az első éjjel után arra a kellemetlenségre ébredhetünk, hogy leeresztett alattunk.

Szólj hozzá!
Címkék: nyár nyaralás ágy

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr606578505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása