A tapétázás kellékei

2013. december 13. 08:00

Tapétázás előtt nemcsak a szép tapétát, de a munkához szükséges szerszámokat és kellékeket is be kell szereznünk. Nem muszáj azonban speciális, drága szerszámokat bevásárolnunk, egyszerűbb ollóval, ecsettel, vonalzóval is elboldogulhatunk. Legfeljebb lassabban haladunk majd, mint a mesterek.

1312tapetazas.jpg

Lássuk, mire is lesz szükségünk:

Tapétázó ecset (korongecset): A tapétaragasztót ezzel az ecsettel visszük fel a tapétára és a fal előkészítésekor egyaránt. Széles változatával gyorsabban, nagyobb falfelületet tudunk bekenni.

- Tapétázó kefe (vagy henger): A falra illesztett és kézzel lesimított nedves tapétatekercseket a kefe segítségével lehet tökéletesen a falhoz simítani.

- Szegélyhenger: A felragasztott tekercsek széleinek tökéletes falhoz simítását segíti ez a speciális eszköz. 

- Tapétázó asztal: Általában fém lábakon álló hosszú munkalap, ami a tekercsek szélességéhez idomul.

- Tapétaragasztó: az olcsóbb zacskós és a drágább dobozos por változat, valamint előre bekevert vödrös ragasztók közül választhatunk.

- Tapétaleoldó: segítségével könnyen eltávolítható a korábbi tapéta.

- vonalzó

- olló

- függőón

- mérőszalag

A fenti kellékeket egyszerűen és gyorsan beszerezheted webshopunkban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr295676831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása