A kényelmes terasz 4 titka

2013. július 19. 08:01

Egy jól kialakított terasz növeli házunk értékét és életminőségünket is. Mitől is lesz kellemes az ott töltött idő?

1307terasz01.jpg

1. Minőségi burkolat: olyan burkolatot szerencsés választani, amely évekig bírja majd az igénybevételt. Lehet padlólap vagy fapalló is, ha csúszásmentes. Pattintott, természetes köveket ne tegyünk ide, mert könnyű benne megbotlani. A felület legyen könnyen tisztítható!

2. Kényelmes bútorok: itt étkezhetünk jó időben, de divatos kültéri kanapék, hinta- és napozóágyak is kerülhetnek ide. Ha lehet, válasszunk összecsukható bútort: télen is egyszerűbb tárolni.

3. Árnyékolás: nyáron csak a fedett teraszt tudjuk kihasználni. Számos termék közül választhatunk az egyszerű napernyőtől a számítógép vezérelt napvitorláig. Egy jó áccsal érdemes lehet pergolát építtetni, hiszen az örök darab.

4. Növények: a cserépben, kis alapterületen is megélő fajtákkal csinosíthatjuk környezetünket. De nevelhetünk itt egynyári virágokat és fűszernövényeket is.

1307terasz02.jpg

Fotó: Boncz Péter

Szebbnél-szebb műrattan teraszgarnitúrákat és kiegészítőket vásárolhatsz a webshopban.

Aktuális napernyő választékunkat ITT találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr535399091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása