Nyaraljunk otthon (2.): kertmozi

2013. július 04. 10:02

A vakáció lényege, hogy kikapcsolódjunk, ezért a legfontosabb, hogy hagyjunk fel egy kis időre a napi rutinnal. Sétáljunk nagyokat, fedezzünk fel új helyeket, vagy aludjunk délutánonként a szabad levegőn.

1306mozi.jpg

Este pedig elmehetünk a kertmoziba, az erkélyre vagy a teraszra. Igen, a saját pici kültéri mozinkat is kialakíthatjuk egy kis ügyességgel. Erre többféle mód is kínálkozik. Aki nem akar vacakolni, csak a friss levegőn szeretne megvacsorázni és közben nézni az esti filmet, nem kell mást tennie, mint kitenni egy kistévét. Persze hosszabbítóval és kábellel együtt.

Az igényesebb képminőségért és mozihangulatért a következő a teendőnk: szerezzünk be egy projektort és egy hozzá tartozó vásznat. Vászon helyett megteszi egy fehér házfal vagy egy kifeszített vászonlepedő is. Erre lehet vetíteni a számítógépről a műsort. De akár nézegethetjük a gépre mentett fényképeinket is, vagy a gyerekek diavetítőjét is kivihetjük.

A hangulathoz most is szükségünk lesz néhány kényelmes nyugágyra, párnákra, plédekre. Ne feledjük a hűtött italokat és a pattogatott kukoricát!

Fedett teraszra is felszerelhető fali tévétartók ITT kaphatók.

Mintás plédeket ITT találsz.

A hideg italokhoz jégkockakészítőket ITT vásárolhatsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr755369501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása