Megújuló kerítéseink: vaskerítés (2.)

2013. június 05. 10:30

1305femkerites03.jpgManapság nem könnyű zománcfestéket vásárolni, mivel a választék már óriási. Régebben az alapozófestéket és a fedőfestéket is meg kellett vennünk, ma már nem feltétlenül.

Választhatunk matt, fényes, vagy selyemfényű verziót is számtalan különböző árnyalatban. És mindezt már nemcsak oldószeres festékként képzelhetjük el: egyre több gyártó jött ki a vízzel hígítható zománcfestékével. Ezzel sokkal könnyebb dolgozni, nem tűzveszélyes, egészségünkre sem ártalmas, és a munka végeztével az ecseteket is elég vízzel elmosnunk.

Kerítésfestés előtt mindenképpen tájékozódjunk, hogy az igényeinknek és lehetőségeinknek legmegfelelőbb termékkel tegyük könnyebbé a felújítást.

Korróziógátló alapozók különféle gyártóktól itt találhatóak: Supralux, Trinát, Cellkolor Aqua 

Webáruházunkban zománcfestékek széles választéka kapható ITT.

Közvetlenül a rozsdára kenhető fémfesték: pl. Hammerite 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr295331902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása