Színeket a gyerekszobába!

2013. május 23. 12:01

A gyerekszoba kifestésekor két dologra feltétlenül figyeljünk oda. Az első az, hogy minőségi, különleges összetételű festéket használjunk, mivel ezek a szobák nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. Ráadásul a gyerekeket különösen óvni kell a vegyszerek károsító hatásától. Tehát oldószermentes, vizes bázisú, mosható diszperziós festéket válasszunk!

A másik fontos szempont a színek kiválasztása. Amennyiben a gyermek már jól ismeri a színeket, kérdezzük meg, hogy ő mit szeretne! Ha az ízlése nem túl merész, akkor teljesítsük kívánságát, ha nekünk nem igazán tetszik, legalább kiegészítő színként használjuk ötletét! A gyerekekre jó hatással vannak a színes terek, akár több élénk színt is kombinálhatunk!

gyerekszoba01.jpg

Praktiker Colourline falfesték színválasztéka ITT látható.

PraktiColor színes beltéri falfesték színválasztéka ITT található.

Platinum beltéri falfesték választéka ITT kapható.

Szólj hozzá!
Címkék: festék

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr505297870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása