Kerti konyha vagy étkezőasztal?

2012. szeptember 19. 11:57

Azt mondják, hogy a pofonegyszerű ötletekből születnek az igazán nagyszerű dolgok. Erre a kerti konyhára, pedig tökéletesen igaz ez a kijelentés.

kerti konyha1.jpg

 

Nem állítom, hogy ősszel kell belekezdeni a nagy kert átépítő munkákba, de a kerti konyhák mindig is szívem csücskei voltak, így amikor rátaláltam erre a kültéri lehetőségre nem tudtam megállni, hogy ne mutassam meg Nektek.


Kertikonyhákból van kicsi, nagy és a jól megtervezett luxusdarab is. De mi a helyzet olyankor, ha nincs elég hely ehhez a praktikus kerti elemhez?
Gond egy szál se! Ugyanis egy asztal, egy slag, egy asztali villanyrezsó és egy házilag barkácsolt asztalra rögzíthető csap, kiegészülve egy mosogató tállal, kielégítheti minden kültéri gasztronómiai igényedet. Bár nem árt hozzá beszerezni egy grillezőt is, hogy teljes legyen a repertoár, amikor vendégséget hívsz.


Végül pedig amikor minderre már nincsen szükséged, akkor az egész visszaalakítható étkezőasztallá, hogy kerted, teraszod ismét maximálisan kihasználható legyen.


Ki állítja, hogy egy kerti konyha sokba kerül?

kerti konyha6.jpg

 

kerti konyha4.jpg

kerti konyha5.jpg

Képek forrása:
Cassecroute

Praktiker ajánlás:
Sörpad garnitúra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr964787772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása